Het spreekuur

Als u belt om een afspraak te maken krijgt u de doktersassistente aan de lijn. Zij zal altijd vragen naar de reden van uw contact om een goede inschatting te kunnen maken over de aard van uw klacht en de mate van spoed.

Een afspraak bij de dokter

Tussen 8:00 - 10:00 kunt u bellen voor een afspraak bij een van de dokters. Wij doen er alles aan om  afspraken in te plannen op de dag dat u belt.
Wilt u een afspraak vooruit plannen, dus niet op de dag dat u belt, bel dan ook tussen 8:00 - 10:00. Op andere tijden zijn wij altijd bereikbaar voor spoedgevallen.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u de dokter wil spreken kunt u een telefonische afspraak maken. Ook hiervoor geldt dat u tussen 8:00 en 10:00 uur kunt bellen. Geeft u aan waar het over gaat en hoe laat de dokter u terug kan bellen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we de juiste gegevens bij de hand hebben.

Huisbezoek

Wanneer u de dokter nodig heeft en niet naar de praktijk kunt komen, dan kunt u tussen 8:00 - 10:00 een huisbezoek aanvragen. De dokter rijdt de visites doorgaans tussen 12:00 en 14:00. Indien het om een spoedvisite gaat komt de dokter meteen.

Spreekuur van de assistente

Elke werkdag houdt de assistente een spreekuur volgens afspraak. Het spreekuur is bedoeld om injecties te geven, bloeddruk te meten, en voor het verwijderen van hechtingen en het aanstippen van wratten.

Een afspraak met de POH

Een afspraak met de praktijkondersteuner maakt u via de doktersassistente. Zij zien patienten voor de behandeling van Diabetes, COPD, Hart-, en Vaatzietkten en voor Psychische klachten.